1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

CRNI DAN ZA PARTIZAN: Ovakav poraz crno-beli nisu doživeli još od 1976. godine!

Objavljeno: 11.02.23 u 20:51

Od SFRJ nije viđen ovakav debakl u Humskoj

Fudbaleri Partizana poraženi su na svom terenu od ekipe Mladosti GAT sa 0:4 u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ipak, ono što je ovde velika senzacija jeste činjenica da klub iz Humske nikada nije doživeo ovakvo brukanje u 21. veku kada je reč o utakmicama na domaćem terenu.

VESTI O PARTIZANU:

Kada se pogledaju utakmice u evropskim takmičenjima, prvenstvima Srbije i SCG, pa čak i pripremne utakmice nikada nije upisan poraz od četiri gola razlike na Stadionu Partizana.

Arhiva Partizana otkriva da je prošlo bezmalo pola veka – još od onih 1:6 kad je u Beograd došao splitski Hajduk 1976. godine

Poslednji put kada je Partizan poražen sa četiri ili više golova u zvaničnoj utakmici dogodilo se sada već davne 2015. godine.

Tada su crno-beli u okviru grupne faze Lige Evrope poraženi na gostujućem terenu od ekipe Atletik Bilbaa sa 5:1, a kasnije su porazom u Beogradu od Augzburga ostali bez nokaut faze pomenutog takmičenja.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter