0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (R) Goran ANtonic (L) and Sasa Tomanovic (C) Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELJA SE POJAČALA IZ SUPERLIGE: Vezista napustio TSC posle 6 godina!

Objavljeno: 10.02.23 u 19:55

Defanzivni vezista je ostavio mnogobrojne rekorde iza sebe

Poslednjeg dana prelaznog roka, Železničar iz Pančeva je doveo pojačanje iz TSC-a. U pitanju je doskorašnji kapiten kluba iz Bačke Topole, Saša Tomanović.

Tomanović je bio član TSC-a punih 6 godina i pomogao je ekipi da uđe u najviši rang srpskog fudbala i debituje u evropskim takmičenjima.

Defanzivni vezista je sporazumno raskinuo ugovor sa Superligašem jer je želeo da promeni sredinu gde će imati veću minutažu.

 

 

Tomanović je 2017. došao u Bačku Topolu a za „plave“ je odigrao 183 utakmice što ga čini rekorderom. On je bio strelac prvog pogotka za TSC u Mozzart Bet Superligi, a takođe je postigao i prvi pogodak na evropskim mečevima kluba.

TSC je poželeo svu sreću svom kapitenu u nastavku karijere.

– Vrata našeg kluba će uvek ostati otvorena za njega! Kapitenu, uvek ćeš ostati deo TSC porodice! Tomane, želimo ti sve najbolje u nastavku karijere i u privatnom životu – navodi se u zvaničnom saopštenju kluba.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter