0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA PETRIĆA JE VIDIĆ NAJBOLJI IZBOR: „On nema potrebe da bude predsednik FSS – hoće da pomogne!“

Objavljeno: 10.02.23 u 14:46

Potom je ovu situaciju uporedio sa jednom u Partizanu.

Trener Parizana Gordan Petrić, govorio je o predstojećim izborima za predsednika FSS. On je istakao da ako bi se Nemanja Vidić kandidovao za to mesto, da bi on to trebao i da bude i da ne vidi nijednog protivkandidata na drugoj strani.

– To što se dešava, generalno, ako se Nemanja Vidić kandiduje za predsednika i hoće da pomogne srpskom fudbalu, ne vidim nijednog protivkandidata sa druge strane. Ko god se od nas kandiduje. Nedimović je čovek koji razume fudbal, nemam ništa protiv toga, ali ko god se kandiduje sa druge strane, ja mislim da je Nemanja najbolje rešenje. Ko god od nas, od bivših igrača, Nemanja je najbolje rešenje – počeo je Petrić i dodao:

Aleksander Ceferin (R) UEFA President and Nemanja Vidic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Zašto mi ne razumemo, ja to ne znam. Kada će nam to doći u glavu, ja to ne znam. To je čovek koji ima sigurno jedan miran život i nema potrebe da bude predsednik FSS, nego hoće da pomogne, da se žrtvuje. To nije nimalo laka funkcija. Šta će biti u narednom periodu, ja to ne znam. Da neko lobira za Nemanju Vidića, ne vidim svrhu.

Potom je ovu situaciju uporedio sa jednom u Partizanu, kada je Predraga Mijatovića predložio za potpredsednika crno-belih.

Ispričaću vam jednu anegdotu koja se desila 2009. godine. Bili smo na sahrani Bata Mirković i ja kada je Peđin sin umro. Tada je Peđa napustio Real Madrid. Pitao sam ga, hoćeš da budeš potpredsednik Partizana, nemaš nijednu obavezu, samo da budeš na sajtu. Drugačije, drugačija je težina. Posle dva dana je rekao „da“, jer se mi svi znamo, jer je znao i Ivana i Jokana i mene i Batu. Kada smo došli na UO, svi smo govorili svoje mišljenje. Predložio sam da predložimo Peđu za potpredsednika i oni su se pogledali svi i tadašnji predsednik ništa nije rekao. Onda mi je jedan član UO rekao: „Pa, ne možeš tako, moraš da lobiraš“. Ako treba za Peđu da lobiram, pružam ruku, zdravo, doviđenja. Tako i za ovo, ako treba neko za Nemanju da lobira, onda smo u pogrešnom pravcu – zaključio je trener crno-belih.

NAJNOVIJE VESTI:

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter