0
Domaći fudbal

Milan Rastavac Vojvodina - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 20.10.2022. Novi Sad Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RASTAVAC PRED OKRŠAJ SA KOLUBAROM OTKRIO: „Prelazni rok je za nas gotov!“

Objavljeno: 10.02.23 u 13:30

Neće biti pojačanja, a ni odlazaka.

Fudbaleri Vojvodine sutra od 16 časova dočekuju ekipu Kolubare u 21. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je Milan Rastavac, trener tima iz Novog Sada.

Radujemo se što ćemo posle dugo vremena ponovo igrati pred našom publikom. To za nas predstavlja dodatnu obavezu da se prikažemo u dobrom svetlu i dođemo do pobede. U ovom susretu nema prostora za bilo kakve kalkulacije. Želimo da igramo dobar fudbal, da se nametnemo, ugrožavamo Kolubaru što je više moguće i na kraju dođemo do pobede. – rekao je Rastavac.

Potom je analizirao ekipu Kolubare za koju kaže da zna dobro da se brani.

Dejan Zukic Milan Rastavac Crvena Zvezda – Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kolubara je ekipa koja, pre svega, zna da se brani i ima dobar blok u tom njihovom rasporedu 5-3-2. Iz toga dobro izlaze u kontre i moramo da vodimo računa o svakom aspektu igre, ako želimo da pobedimo. Znamo da smo u delu prvenstva kad se sve greške skupo plaćaju. Verujemo da uz podršku navijača i uz našu kvalitetnu igru možemo da ostvarimo naše želje. – istakao je trener Vojvodine.

Za kraj, rekao je da za njegov klub prelazni rok najverovatnije završen.

Prelazni rok najverovatnije je za nas gotov. Rekli smo da ćemo reagovati ako neki igrači odu ili ako se na tržistu pojavi nešto što je nama dostupno, a što znači jedan korak više za nas. Za sada to nismo uspeli da ostvarimo, a verujem da će nam rad sa igračima koje imamo na raspolaganju doneti bolju igru tokom proleća. – zaključio je Rastavac.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter