0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

PETRIĆ OTKRIO DA JE TRAORE OTIŠAO U TURSKU PO PORODICU: „To mi je jako bitno, juče se vratio!“ (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.23 u 15:13

Uskoro će se priključiti ekipi.

Fudbaleri Partizana nakon trijumfa na startu drugog dela sezone, dočekuju Mladost GAT u 21. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, a taj susret na programu je u subotu od 18.30 časova. Trener crno-belih Gordan Petrić, prvo je izrazio saučešće svima koji su se našli u tragičnoj situaciji u Turskoj.

– Pre nego što počnemo da pričamo o fudbalu, da u moje ime izjavim saučešće svima koji su se našli u ovoj tragičnoj situaciji. Gledaćemo da pomognemo koliko možemo, ali šta da radimo, život ide dalje… – počeo je Petrić, a potom je govorio o predsojećoj utakmici koju Partizan igra protiv Mladosti GAT u subotu od 18.30:

– Polako sutra ulazimo u ritam subota-četvrtak, nadam se da će moji igrači u stručni štab dugo ostati u tom ritmu tokom nedelje. Igramo protiv jedne ekipe protiv koje sam igrao prvu u Novom Sadu. Gledajući njih, skoro 15 igrača je došlo ili otišlo, samo dva igrača su ostala iz te prošle utakmice. Biće zanimljivo, to su igrači koji su navikli da igraju pod pritiskom borbe za opstanak. Moji su igrači su spremni, ušli su u neki ritam. Kreće ritam sutra, pa četvrtak, pa nedelje, pa četvrtak, pa nedelja, pa vikend derbi, spremni smo.

Potom je otkrio da je Hamidu Traore otišao po porodicu u Tursku i da se juče vratio.

– Traore je imao problema sa zglobom, ali, pošto je njegova porodica u Turskoj, on je otišao da dovede porodicu u Beogradu. To mi je jako bitno, da je siguran što se tiče porodice. Porodica je na prvom mestu, bio je, vratio se juče. Neće biti sutra u stroju, ali od ponedeljka-utorak će priključiti ekipi, pa ćemo videti. Belić se požalio na temperaturu, on će doći na trening pa ćemo videti. Vujačić ima kartone, igraće Saničanin umesto njega – zaključio je Petrić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter