1
Domaći fudbal

Head coach Milos Milojevic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: „Igrači moraju da promene govor tela, da budu srećniji – igraju u najboljem klubu u Srbiji!“

Objavljeno: 10.02.23 u 12:45

Pričao i o veštačkoj podlozi.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 14 časova gostuju ekipi Voždovca u 21. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Svoja očekivanja izneo je i šef struke crveno-belih, Miloš Milojević, koji se pre svega fokusirao na travnatu podlogu koja je na krovu Tržnog centra veštačka, a ne prirodna.

Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima. Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti. – započeo je Milojević.

Milos Milojevic Crvena Zvezda – Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Tandem Mijatović-Pešić je dobro funkcionisao na pripremama. Da li ćemo ih možda videti sutra zajedno sutra?

Ne bih otkrivao to dan pre utakmice, ali postoji mogućnost da ih obojicu vidimo na terenu. Možda od početka, možda u toku utakmice, a pozvao bih navijače da dođu, pa da vide. – tajanstven je ostao trener Zvezde.

Veruje u tim koji je igrao i protiv Vojvodine.

Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema. – jasan je mladi stručnjak.

Milos Milojevic Radnik – Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ono što želi od igrača je da budu srećni.

Želeo bih da promene govor tela, da budu srećniji. Igraju u najboljem klubu u Srbiji, najbolja su ekipa poslednih pet godina, pet puta u Evropi i nema razloga da budu nesrećni, da osećaju pritisak i opterećenje. Želim maksimalan pristup i na treningu i na utakmici i to je ono što očekujem, a kada se to ispuni, nemam problem da preuzmem odgovornost. – zaključio je Milojević.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter