2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ PRED NAPREDAK: „Izgleda da nekima nisam bio jasan posle utakmice sa Novim Pazarom!“

Objavljeno: 10.02.23 u 12:15

Pojasnio sve.

Fudbaleri TSC-a u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca.

Oba tima su poražena na prolećnoj premijeri. TSC od Novog Pazara, a Napredak od Partizana.

Žarko Lazetić, šef struke kluba iz Bačke Topole, osvrnuo se na svoju izjavu nakon meča sa Novim Pazarom, gde je imao kritike na račun sudija.

Izgleda da nekima nisam bio jasan posle utakmice u Novom Pazaru. Da pojasnim, odigrali smo lošu utakmicu u odnosu na standarde, na ono kako smo navikli i očekivali i to je činjenica. Naglasio sam to i čestitao protivniku na zasluženoj pobedi. Ipak, ono čime nisam bio zadovoljan apsolutno je sa razlogom i dobro je što se od takvog poraza napravila ozbiljna fama. U prvom kolu svako želi da startuje što bolje i priču o toj utakmici možemo da zatvorimo konstatacijom da smo odigrali loše i da sam je loše vodio i pripremio. – započeo je trener TSC-a.

Zarko Lazetic TSC – Partizan Superliga Srbije, Super, Liga, Backa Topola, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zatim se osvrnuo i na ekipu Napretka.

Napredak je zahtevan protivnik koji ima odličnog trenera i protiv koga smo već dva puta igrali nerešeno na domaćem terenu. Defanzivno su dobro organizovani, što se videlo i na pripremama na kojima nisu primili ni jedan gol, čak su i protiv Partizana bili bolji tokom većeg dela utakmice. Moramo dobro da se pripremimo i raduje me što smo ove nedelje imali jedan od najboljih treninga u poslednjih šest meseci na kome sam prepoznao ozbiljnost kod igrača. Bili smo dobri i po pitanju ofanzivne organizacije i gubitka lopte, a to će nam biti važno. Iz utakmice u Novom Pazaru smo pokušali da izvučemo dobre pouke a predstojeća će dati odgovor da li smo u tome uspeli. – zaključio je Lazetić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

1
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter