0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

LALATOVIĆ BESAN ZBOG DRAKONSKE KAZNE: „Imam dojavu da je ovo urađeno namerno, molim državu da me zaštiti!“ (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.23 u 15:59

Pozvao je i ministra policije da se uključi.

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović, kažnjen je sa 4 meča zabrane vođenja tima, zbog dva žuta kartona koja je dobio na utakmici protiv Mladosti iz Lučana. On će se sada u Novom Pazaru naći na tribinama, dok će susret voditi njegov asistent, a Lalatović se na konferenciji za medije, osvrnuo na dešavanja sa utakmice protiv Mladosti.

Ti koji su me sklonili su svesni svega. Svi drhte. Šta uraditi? Skloniti Lalatovića. Videli su da smo u usponu forme, morali su to da urade. Stalno Lalatović ima neku teoriju zavere, a ovo nije zavera. Čekala se utakmica, bile su sudije… Ja sam tema broj 1 na seminarima za sudije gde je traženo da se izbacim. Njima je rečeno da su oni jedna porodica i da to ne sme da izađe, ali je opet došlo do mene. Ja sam nazvao gospodina Filipovića i rekao mu da ga molim da me pusti da radim. Taj sudija, suspendovani sudija Ilić iz Ćurpije, bio je četvrti sudija – počeo je Lalatović i dodao:

Prvo poluvreme je stajao pored mene i upozoravao da ne izlazim iz prostora. Nikad mirniji nisam bio na utakmici. Na poluvremenu Ilić je išao iza mene i rekao da će da ga kazne jer sam ja izašao iz prostora. Sve mi je bilo jasno. Ništa nisam uradio. Moja deca bi bolje organizovala da me izbace. Sad sam dobio žuti, a pričao sam Petru, pitao ga što ne centrira. On zove prvog sudiju i kaže „Daj Nešku žuti karton!“ Neško sedi čovek i kaže: „Alo, bre! Šta sam ti ja uradio!“ I kaže da da meni žuti. Ja već sa tim kartonom nemam pravo da vodim utakmicu protiv Pazara. Onda mi kaže da se smirim da ne bi dobio i crveni, ja mu kažem da mi da crveni ako želi. Onda zove glavnog i zato sam ja dobio četiri utakmice.

Na samom kraju, Lalatović je pozvao i ministra policije da se umeša u čitav slučaj, jer prema njegovim rečima, ima dojave da je sve urađeno namerno.

Ja molim ministra policije da se umeša u ovo. Ja imam dojave da je to urađeno namerno. Nek se pozove sudija Ilić i nek bude ispitan da li je to uradio namerno. Pričam da će mi se desiti. Sad sam u pravu. To je moralo da se desi da bih bio udaljen sa terena. Nisu mogli da izdrže, već u prvom kolu. Ja sad molim moju državu da me zaštiti, ministra policije. Ovde nešto smrdi. Ovo što govorim je očigledno – zaključio je Nenad Lalatović.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter