0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Medal Ceremony-Novak Djokovic (L) and Djordje Djokovic Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

JOŠ IMA NADE DA ĐOKOVIĆ ZAIGRA U AMERICI: Novakov brat se oglasio i otkrio kakve su korake preduzeli!

Objavljeno: 10.02.23 u 14:59

Odluka će se znati uskoro.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nakon osvojene titule na Australijan openu, želi da nastupi i na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, ali psotoji jedan problem. U SAD je na snazi zabrana ulaska nevakcinisanima, pa je Novak dostavio dokumentaciju i podneo posebnu molbu za ulazak u tu zemlju.

O tome je govorio i njegov brat Đorđe Đoković, koji je u razgovoru za Tanjug naveo da ništa nije u njihovim rukama, kao i da je molba podneta, dok se očekuje odgovor vrlo brzo.

– To je nešto što nažalost nije u našim rukama, Novak mora da dobije posebnu dozvolu, s obzirom na to da SAD i dalje ne dozvoljavaju ulazak nevakcinisanima, što je prosto neverovatno jer je ceo svet otvoren i sportski događaji širom sveta održavaju se sa vakcinisanim i nevakcinisanim sportistima – počeo je Đorđe Đoković i dodao:

NAJNOVIJE VESTI:

– Novak je dostavio svu potrebnu dokumentaciju, molbu, a direktori turnira u Indijan Velsu i Majamiju su javno izneli stav da je potreban tim turnirima i da žele da dođe, dodao je on. „Ostalo je svega još par dana do oduke i ostaje nam da se nadamo pozitivnom ishodu.

Serbia open, ove godine će se održati u Banjaluci, a Đorđe Đoković otkriva da su pripreme u toku i da će biti veliki broj tenisera iz TOP 20.

– Očekujemo veliki broj tenisera iz Top 10 i Top 20. Uskoro ćemo objaviti i njihova imena – zaključio je Đorđe Đoković.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter