0
Evroliga

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOZA OTKRIO KOJI JE KLUB BIO ZAINTERESOVAN ZA NJEGA: „Igranje za njih je mogla da bude odlična opcija za mene!“

Objavljeno: 09.02.23 u 13:45

Ipak, odabrao je Zvezdu.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet večeras od 20 časova i pet minuta gostuju ekipi Makabija u Tel Avivu u okviru 24. kola Evrolige.

Izraelski portal Izrael Hajom iskoristio je gostovanje crveno-belih da intervjuiše Luku Vildozu, a Argentinac im je otkrio da je bio baš blizu prelaska u Makabi.

Bio sam veoma blizu da potpišem za Makabi, ali sam izabrao Crvenu zvezdu. Ne znam šta se desilo u pregovorima mog agenta sa klubom iz Tel Aviva, ali je moj odabir bila Zvezda. Igranje za Makabi je mogla da bude odlična opcija za mene. Oni su odličan klub sa slavnom istorijom, ali sam izabrao Beograd. – počinje Vildoza.

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ipak, nema dilemu da li je napravio dobar izbor dolaskom u Srbiju.

Trener me je ubedio da dođem. Čuo sam ponude i izabrao ovu. Siguran sam da sam napravio pravi izbor. Beograd je sjajan grad i baš je vezan za košarku. – otkriva Luka.

Osvrnuo se i na sadašnjeg trenera, Duška Ivanovića, koji važi za jednog strogog stručnjaka.

Trening sa njim nekada može biti težak, jer te on uvek gura do granice tvojih mogućnosti. Sa njim svakodnevno napreduješ. Mnogo mi je pomogao i zahvalan sam mu za sve što je uradio za mene. Zbog njega sam na vrhuncu svojih sposobnosti i mogu da budem lider u timu. – jasan je Argentinac.

Naravno, dotakli su se i Fakunda Kampaca koji još uvek ne može da pomogne crveno-belima u Evroligi.

Nažalost, on još uvek ne može da igra sa nama zbog odluke Evrolige. Mnogo me boli što je ovde, ali ne mogu da igram zajedno sa njim. Znamo da je poseban igrač i svi čekamo njegov povratak. Verujem da uz njegovu pomoć možemo da se plasiramo u plej-of. – smatra Kampacov sunarodnik.

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Za kraj, Luka kaže da moraju da se ponašaju kao tim i da Zvezda mora da uđe u plej-of.

Moramo da uđemo u plej-of. Ne možete da razmišljate o osvajanju takmičenje ako ste 13. na tabeli. Možda nemamo talenat kao najbolji klubovi u Evropi, pa moramo da budemo iskreni prema sebi i borimo se kao tim. Ako u tome uspemo, ne znam dokle možemo da doguramo. – zaključio je Vildoza.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

8
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter