0
Fudbal

FOTO: AlNassr FC @AlNassrFC_EN/ Twitter screenshot

RONALDO SE IGRA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Kristijano postigao četiri gola i proslavio novi jubilej! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.23 u 23:50

Pravi primer fraze ‘klasa je večna’!

Bez ikakve dileme kompletno 16. kolo Premijer lige Saudijske Arabije obeležio je jedan čovek – Kristijano Ronaldo. U pobedi Al Nasra na gostovanju Al Vehdi (0:4) legendarni Portugalac postigao je sva četiri pogotka za svoj tim.

Proslavljeni napadač je tako proslavio još jedan jubilej, jer je prebacio cifru od 500 pogodaka u nacionalnim šampionatima.

Al Nasr je do vođstva došao u 21. minutu, kada je zatresao mrežu rivala na asistenciju Abdulrahmana Gareba. Ronaldo je levicom po zemlji loptu poslao iza leđa čuvare mreže.

U samom finišu prvog dela igre, tačnije u 40. minutu, Kristijano je duplirao vođstvo tima iz Rijada. Sami Al Nadžei je poslao pas u prostor, a Portugalac je čuvare ostavio u prašini. Izašao je sam pred golmana i matirao ga desnom nogom.

Het-trik je kompletiran u 53. minutu, kada je popularni CR7 bio precizan sa bele tačke.

Konačan rezultat postavljen je osam minuta kasnije kada je pokupio sopstveni odbitak i stavio tačku na ubedljiv trijumf.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter