0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PETRUŠEV SVESTAN ŠTA OČEKUJE ZVEZDU U TEL AVIVU: „Makabi igra mnogo agresivnije kod kuće!“

Objavljeno: 09.02.23 u 11:45

Videćemo kako će se snaći.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet večeras od 20 časova i pet minuta gostuju ekipi Makabija u Tel Avivu u okviru 24. kola Evrolige.

Centar crveno-belih, Filip Petrušev, rekao je da se radi o veoma vrućem terenu.

Idemo na veoma, veoma vruć teren, ali naše je da odemo tamo spremni i da odigramo što bolje. Vezali smo četiri poraza, približava se kraj ligaškog dela Evrolige, svaka utakmica je bitna, ali je ova možda jedna od bitnijih, ako ne i najbitnija. – započinje Petrušev.

Filip Petrusev (C) reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nije prijatno posle četiri poraza u nizu, ali znaju crveno-beli da mogu da preokrenu situaciju.

Sigurno da niko nije zadovoljan zbog niza poraza, niko ne voli da gubi, počev od mene. Nije prijatno, ali znamo da možemo. Kao što se digli nakon lošeg početka sezone, tako i sada treba da prevaziđemo sve ovo i napravimo seriju dobrih utakmica i pobeda. – rekao je mladi košarkaš Zvezde.

Makabi kod kuće igra mnogo agresivno.

Najvažnije je istaći da Makabi kod kuće igra mnogo agresivnije nego u gostima, sa puno, puno kontakta, na ivici faula. Uz atmosferu koja vlada tamo, ne svira se puno faulova. Moramo da budemo spremni na to, da se ne obaziremo na sudije, kao na nekim prethodnim utakmicama. Da igramo našu igru i da odgovorimo dovoljno čvrsto. – ističe centar crveno-belih.

Filip Petrusev (R) and Amar Alibegovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zvezda nešto lošije započinje utakmice i na tome se posebno radi.

Baš na taj momenat trener Ivanović nam je skrenuo najveću pažnju. Moramo da budemo spremni od samog starta, što do sada nije bila naša odlika. Obično dozvolimo protivniku da stekne određenu prednost. Znamo sve šta treba da uradimo i naše je da to sprovedemo na parketu. – zaključio je Petrušev.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter