0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Partizan - Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

OŠTRA KAZNA DISCIPLINSKE KOMISIJE FSS: Lalatović na tribinama do petog marta!

Objavljeno: 09.02.23 u 15:09

Bez milosti!

Nenad Lalatović, trener Radničkog iz Niša, isključen je prošlog vikenda u pobedi njegove ekipe nad lučanskom Mladosti (2:1).

Sredinom drugog poluvremena imao je žestok dijalog sa sudijama Nikolom Radakovićem i Milanom Ilićem, a u rasponu od dva minuta je dobio dva žuta kartona i samim tim crveni, te je moramo da se preseli na tribine Čaira.

head coach Nenad Lalatovic Partizan – Radnicki Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 30.10.2022. Oktobar 30. photo: Marko Djokovic/STARSPORT

Ništa ovo ne bi bilo toliko strašno za temperamentnog stručnjaka da on nije na ‘uslovnoj’ kazni od strane Disciplinske komisije FSS. Naime, on je u aprilu prošle godine dobio ovu ‘uslovnu’ kaznu u kojoj se napominje da ukoliko u narednih godinu dana napravi bilo kakav incident biće kažnjen sa četiri utakmice zabrane vođenja tima.

Upravo to se sada i dogodilo, a to znači da Lalatovića na klupi Nišlija nećemo gledati do petog marta.

Propustiće susrete sa Novim Pazarom, Napretkom, Radnikom i Vojvodinom. Na klupu Radničkog trebalo bi da se vrati protiv Mladosti GAT.

Radnički i Lalatović imaju pravo žalbe drugostepenom organu.

Takođe, na sednici je bilo reči i od rasističkim pokličima u Kruševcu, a Napretku preti zatvaranje tribina. Odluka će biti doneta sledeće nedelje. Čukarički je kažnjen sa 60 hiljada dinara zbog pet žutih kartona protiv Spartaka.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter