0
Domaći fudbal

meraklije navijaci Radnicki Nis - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 23.10.2022. Nis Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OGLASILI SE IZ RADNIČKOG POVODOM IZBORA PREDSEDNIKA FSS: „Ne znamo ko su kandidati, niti kada će izbori, niti je doneta odluka koga ćemo podržati!“

Objavljeno: 09.02.23 u 15:40

Oglasili se!

Fudbalski klub Radnički iz Niša oglasio se povodom današnjih pisanja o navodnoj podršci Nemanji Vidiću na predstojećim predsedničkim izborima Fudbalskog saveza Srbije.

Povodom pisanja medija o izboru novog predsednika FSS-a i tome kako će delegat Radničkog iz Niša glasati, Radnički želi da obavesti javnost da najviši organi kluba nisu razmatrali ovo pitanje. Mi ne znamo ko su kandidati, niti znamo kada će biti izbori, niti je doneta odluka koga će podržati Radnički, odnosno da li ćemo možda i mi dati svog kandidata. Neverovatno je to da klub nije raspravljao o ovim pitanjima, a da mediji tvrde da oni znaju našu odluku pre nas samih.

Radnički poštuje propisane procedure, pa dok zvanično ne bude pokrenut izbor predsdnika FSS-a, a organi FSS nas obaveste o tome, kao i o kandidatima, ne može se govoriti o tome kako će Radnički glasati.

Kada najviši organ kluba – Upravni odbor, u skladu sa našim Statutom, donese odluku o bilo kom pitanju o tome ćemo obavestiti javnost kao i uvek do sada. – poručili su iz Radničkog.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter