0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ: ‘Mi ne znamo normalno da dobijemo utakmicu! Mnogo sam bolji šuter od tih 23 odsto!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.23 u 23:20

Bek je proglašen za igrača utakmice!

Zlata vrednu pobedu ostvarila je Crvena zvezda u 24. kolu Evrolige. Izabranici Duška Ivanovića, dominirali su celim tokom meča, a onda doveli u pitanje trijumf u Tel Avivu. Posle 40 minuta lavovske, gladijatorske borbe, gosti iz Beograda slavili su rezultatom 86:89.

Po završetku meča oglasio se Nemanja Nedović, koji je proglašen za igrača utakmica. Bek je ubacio 28 poena u velikoj pobedi.

– Mi ne znamo normalno da dobijemu utakmicu. Uvek neka drama na kraju i moramo na tome da radimo. Ovo je svakako velika pobeda za nas. Pomoći će nam da se vratimo na stazu pobeda i uhvatiti voz za top 8  – kazao je Nedović, a potom odgovorio reporterki koja je konstatovala da ove sezone ima samo  23 posto pogođenih šuteva za tri poena:

– Ja sam mnogo bolji šuter od tih 23%. Nadam se da ću posle ove utakmice uhvatiti moj ritam. Ipak, najvažnija je stvar da smo pobedili, a ako i ja igram dobro, tim bolje – zaključio je bek crveno-belih.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter