0
Evroliga

Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

MOGU LI SE CRVENO-BELI VRATITI NA POBEDNIČKI KOLOSEK?: Večeras ih očekuje najteže gostovanje u Evroligi – evo gde možete pratiti!

Objavljeno: 09.02.23 u 08:55

Biće to sigurno dobar meč!

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet večeras od 20 časova i pet minuta gostuju ekipi Makabija u Tel Avivu u okviru 24. kola Evrolige.

Za crveno-bele ovo je veoma važan meč, s obzirom da bi eventualnom pobedom izašli iz niza od četiri uzastopna poraza u Evroligi, ali bi i ponovo uhvatili priključak sa ekipama koje se bore za Top 8.

Sa druge strane Makabi ove sezone ima samo jedan poraz u Minora Mivtačim Areni i čak devet pobeda, što im dodeljuje laskavu titulu ekipe koja najbolje igra na svom parketu.

Lorenzo Brown (L) and Hassan Martin during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 10 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Maccabi Playtika Tel Aviv at Aleksandar Nikolic Hall on November 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Međutim, u godinama za nama uspevala je Zvezda da odnese i pobedu iz Tel Aviva. Prošle sezone crveno-beli su slavili u Izraelu sa 75:63.

U prvom ovosezonskom susretu slavio je srpski klub sa 69:68, a Lorenco Braun je promašio šut za pobedu.

Utakmicu možete pratiti na Sport klubu 2.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter