0
ATP

FOTO: Twitter screenshot

KAZAHSTANAC U TRANSU TUKAO REKETIMA O ZEMLJU: Polomio je tri reketa za 20 sekundi, navijači ostali u neverici! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.23 u 20:37

Bublik je poznat po ispadima i čudnim izjavama!

Kazahstanski teniser, Aleksandar Bublik, završio je učešće na ATP turniru u Monpelju porazom od domaćeg igrala Gregoara Barera. Francuz je slavio sa 2:1 (6:4, 6:7, 7:6).

Osim sjajnog teniskog nadigravanja i nadmudrivanja meč je obeležio skandal u režiji poraženog u samom finišu odlučujućeg seta. Pri rezultatu 6:0 u taj-brejku, Bublik je doslovno ‘poludeo’ posle izgubljenog poena. Aleksandar je najpre polomio reket sa kojim je igrao, da bi potom prišao klupi i demolirao još dva skupocena rekvizita za beli sport.

Publika je u neverici i čudu posmatrala izliv njegovog besa.

Često smo posmatrali slične Bublikove poteze, a neretko je davao čudne intervjue poput onog za ‘Ekip’ iz 2020. godine kada je izjavio da igra tenis samo zbog novca.

– Mrzim tenis svim srcem! Da budem iskren, ne vidim ništa pozitivno u tome da budeš teniser uopšte. Igram samo za novac, da nema para, odmah bih prestao da igram tenis, ali do sada nisam dovoljno zaradio kazao je Bublik tada, ali u međuvremenu dosta toga se promenilo:

– Nije bila šala što sam rekao da igram tenis za novac jer u tom konkretnom trenutku nisam uživao u onome što radim. Ali kako je vreme prolazilo, a prošlo je tri godine od tog intervjua, stvari su se mnogo promenile.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter