0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic and Head coach Andrea Trinchieri (R) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAKAV GEST BAJERNA: Meč protiv Partizana najavili na srpskom jeziku!

Objavljeno: 09.02.23 u 12:16

Očekuje nas spektakl u Minhenu!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 20 časova i 30 minuta gostuju ekipi Bajerna u Minhenu u okviru 24. runde Evrolige.

Odličnu uvertiru pred večerašnji meč napravili su domaćini. Naime, preko svog sajta najavili su utakmicu sa crno-beli na srpskom jeziku.

Partizan’s Dante Exum in action during regular season round 16 Euroleague basketball match between Partizan and Bayern29.12.2022. foto: Srdjan Stevanovic/STARSPORT

Napolju je temperatura oko nule, ali u četvrtak uveče će u Audi Dome sasvim sigurno biti vrelo: po osmi pu u ovoj sezoni je hala u Westparku sa 6.500 navijača rasprodana. Gost je srpski moćni tim Partizan iz Beograda sa trenerskom legendom, Željkom Obradović. Partizan je sa osam pobeda iz deset mečeva tim sa trenutno najboljom formom u Euro League. Početak susreta je u 20.30 h (Magenta Sport), FCBB preporučuje da se na vreme dodje. Sledeća utakmica u BBL je protiv Hamburga u utorak, 14. febrauara (19 h), kao generalna proba za Top 4. – piše na početku teksta Bavaraca.

Celi tekst posvećen okršaju Bajerna i Partizana možete pročitati OVDE.

Prvi ovosezonski susret dobio je Partizan sa 83:77.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter