0
Košarka

Spain's Pau Gasol after European championship basketball final match between Spain and Lithuania on September 20, 2015 in Lille, France (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

GASOL SASTAVIO EVROPSKU PETORKU KOJA BI DOBILA „DRIM TIM“: Srbin i Slovenac predvode petorku!

Objavljeno: 09.02.23 u 15:40

Ova petorka bi svakom napravila problem

Jedan od najboljih evropskih igrača koji su igrali u NBA ligi, Pau Gasol, smatra da Amerikanci nisu nepobedivi na predstojećem Mundobasketu.

Gasol, inače ambasador Svetskog prvenstva u košarci koje će se održati na Filipinima, Japanu i Indoneziji, sastavio je petorku Evropljana koji bi po njegovom mišljenju srušili „Drim tim„.

Petorka se sastoji od 4 NBA košarkaša i jednog Evroligaša. U pitanju su: Rudi Fernandes, Luka Dončić, Janis Adetokumbo, Lauri Markanen i dvostruki uzastupni MVP, Nikola Jokić.

Izdvajaju se tri momka na vrhunskom nivou, to su Luka Dončić, Janis Adetokumbo i Nikola Jokić. Njih trojica su nesumnjivo u mojoj petorci – rekao je Gasol.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Dodao bih im i jednog Španca, Rudija Fernandesa. Za petog se dvoumim između Bojana Bogdanovića i Laurija Markanena, što nije lak izbor. Uvek vam je potreban dobar šuter kakav je Bogdanović, ali bih ipak izabrao Markanena, koji ove sezone igra na ol-star nivou.

Mundobasket će se igrati od 25. avgusta do 10. septembra a titulu brani selekcija Španije.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter