0
Domaći fudbal

Dragoljub Zbiljic (L) and Dusan Bajatovic Fudbal-Vojvodina v Napredak-Mozzart Super League Season 2022/2023 Novi Sad, 10.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DRAGOLJUB ZBILJIĆ ZAGOLICAO MAŠTU NAVIJAČA VOJVODINE: „Dušan Tadić bi mogao da nam pomogne da osvojimo titulu nakon više od 30 godina“!

Objavljeno: 09.02.23 u 16:00

Predsednik Vojvodine je govorio za „Tutomerkato“ o napadu na šampionsku titulu

Vojvodina je potpisala sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji s Bolonjom. Upravo je o tome, za italijanski „Tutomerkato„, govorio prvi čovek kluba iz Novog Sada, Dragoljub Zbiljić.

Zbiljić je rekao da je vreme da „Voša“ ponovo bude prvak Srbije, posle više od 30 godina. „Lale“ su poslednji put bili prvaci države 1989. a deo tog tima bio je i legendarni Siniša Mihajlović, u čiju je čast održan meč između Zvezde i Vojvodine na otvaranju prolećnog dela sezone.

Prvo, hvala Crvenoj zvezdi što je organizovala emotivnu ceremoniju sa nama. Možda mlađi ne znaju, ali Miha je prvi profesionalni ugovor potpisao sa Vojvodinom i 1989. nas vodio do titule prvaka države. On je legenda kluba i svetskog fudbala, lider koji je ostavio dubok trag – rekao je Zbiljić u razgovoru za ugledni italijanski medij.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Pričao je Dragoljub i o ostalim velikim imenima koji su nosili dres Vojvodine i tom prilikom „zagolicao“ maštu navijača.

Dušan Tadić je počeo karijeru kod nas. Otišao je prerano da bi ostavio veći trag. Možda bi na kraju karijere mogao da nam pomogne da osvojimo titulu. Bili bismo oduševljeni da ga vratimo nazad i da mu potom ponudimo i neku rukovodeću ulogu u klubu. Da, govorimo o kapitenu Ajaksa i reprezentazcije Srbije. Svaka ideja koja je njemu zanimljiva, odgovaraće i nama – istakao je predsednik Vojvodine.

Kapiten Srbije i Ajaksa ima 35 godina i ne bi bilo nerealno da ponovo obuče dres kluba koji ga je predstavio široj fudbalskoj javnosti.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter