0
ATP

FOTO: twitter/@AustralianOpen

BRED GILBERT GOVORIO O NOVAKU: „Do kraja godine će biti Đoković protiv ostatka sveta“!

Objavljeno: 09.02.23 u 14:48

Prema mišljenju američkog stručnjaka, Đoković će ove godine osvojiti 3 Grend slema

Jedan od najpoznatijih teniskih stručnjaka, Bred Gilbert, gostovao je u podkestu kod Džona Mekinroa.

Njih dvojica su se dotakli teme koja se tiče „velike trojke“ i ko će na kraju imati najviše Grend slem turnira.

Gilbert je rekao da je Novak u 35. godini i dalje na vrhuncu i da može u 2023. da dođe do 3 titule na najvećim turnirima.

– Mislim da će definitivno biti Đoković protiv svih ostalih ove godine. Ako bih postavljao granicu za plus i minus, bila bi 2,5 i rekao bih da bi išla u njegovu korist. On postaje bolji sa 35 godina. 

– Mislim da je pre sve bilo o Nadalu i Federeru i njemu, oni su se odmeravali i poboljšavali. Oni u iz velike trojke su gurali jedan drugog.

– Ali sada je, Đoker, otišao na drugu visinu, gde pravi ove promene u svojoj igri da se suoči sa Cicipasom i Alkarazom i sličnim mladim igračima koji ga guraju. To će verovatno u određenom smislu da bude dodatak njegovoj igri. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Bred je napravio paralelu Novaka sa velikim šampionima poput Agasija i Lendla.

– Zaista mislim da ako biste stavili Andrea Agasija i ivana Lendla u blender, da biste dobili Novaka Đokovića. Obojica su bili brzi i mogli su da pokriju teren, ali nisu imali tu brzinu svetlosti kakvu ima Novak – zaključio je Gilbert.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter