2
Domaći fudbal

Marko Docic (L) celebrates after scoring a goal with Djordje Ivanovic Muhammed Badamosi Miladin Stevanovic Nikola Petkovic Stefan Kovac Nemanja Tosic Nikola Vujadinovic Bojan Kovacevic (R) during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match Cukaricki and Novi Pazar at stadium FK Cukaricki on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA NA BRDU: Čukarički doveo pakleno pojačanje pred nastavak sezone!

Objavljeno: 09.02.23 u 20:10

Od njega se očekuje da bude jedan od nosilaca tima

Ostalo je nešto više od 24 časa do kraja zimskog prelaznog roka u Srbiji, a Čukarički je uspeo za kratko vreme da završi još jedno pojačanje.

Naime, novi igrač ekipe sa Banovog brda biiće 29-godišnji Luka Stojanović, koji se vraća u ekipu u kojoj se afirmisao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ofanzivni vezista koji je najbolji fudbal igrao upravo u Čukaričkom, momak koji je davao prelepe golove, posebno onaj Crvenoj zvezdi sa 60 metara na stadionu Rajko Mitić, potpisao je ugovor sa belo-crnima do kraja ove sezone – stoji između ostalog u objavi Čuke na društvenim mrežama.

Što se samog Stojanovića tiče on je ponikao u ekipi Partizana, ali je kao veliki talenat 2013. godine otišao u Sporting iz Lisabona, da bi potom usledile selidbe po Kipru i Belgiji.

Nakon odlaska iz Čukaričkog oprobao se u MLS ligi gde je nosio dres Čikago Fajera, da bi zatim otišao u Saudijsku Arabiju gde je igrao za Al Hazem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Čukarički (@fkcukaricki)

5
1

2 Komentara

  1. Pojačanje ala „Mijajlo Grušanović“, još kad bi imali snage kao on bilo to super. Ovako su samo neki matorci i matorani igrači koji nose epitet pojačanja.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter