0
Evroliga

Sasha Vezenkov during the Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Peace And Friendship Stadium on November 10, 2022 in Athens, Greece. (Photo by Starsport.rs ©)

OVAJ ČOVEK JE MVP VEĆ SADA: Neverovatna partija Vezenkova za ubedljivu pobedu nad Albom!

Objavljeno: 08.02.23 u 21:52

Ostaju domaćini prikovani za dno!

U okršaju poslednjeg i prvog tima na tabeli Evrolige, očekivano je slavio lider. Olimpijakos je večeras gostovao Albi u Berlinu i tom prilikom demonstrirao silu u svakom smislu te reči.

Olimpijakos je slavio rezultatom 60:93, a ponovo je blistao bugarski internacionalac, Saša Vezenkov! On je na terenu proveo 32 minuta, upisavši 28 poena i uhvativši 13 skokova, a sve je krunisao sa fenomenalnih 77% šuta iz igre, a sve je krunisano indeksom 40!

Večeras su ga pratili Volkap sa 15 poena i 10 asistencija, dok je još jedini dvocifren u pobedničkom timu bio Papanikolau sa 11 poenom. Kod poražene Albe jedini dvocifren bio je Olinde sa 11 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter