0
Evroliga

from left Mathias Lessort (L) Yam Madar, Head coach Zeljko Obradovic, Uros Trifunovic, Ioannis Papapetrou and Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and LDLC Asvel Villeurbanne on January 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGROMAN PROBLEM ZA PARTIZAN: Crno-beli neće moći da računaju na jednog od najvažnijih igrača!

Objavljeno: 08.02.23 u 18:11

Ovo bi mogao da bude ozbiljan hendikep

Kako sada stoje stvar, Željko Obradović neće moći da računa na Joanisa Papapetrua na utakmici protiv Bajerna koja je na progamu u četvrtak.

Grčki košarkaš je propustio trening u sredu zbog toga što se nije osećao najbolje usled virusne infekcije, pa je zbog toga ostao u Beogradu.

VESTI O PARTIZANU:

To bi moglo da predstavlja ozbiljan problem za crno-bele jer je Papapetru u poslednje vreme na svom vrhuncu forme, a bio je jedan od najvažnijih igrača u prethodnim kolima Evrolige.

Još dvojica igrača Partizana Alen Smailagić i Uroš Trifunović su pod znakom pitanja pod prehlade iako su otputovali sa ekipom u Minhen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter