0
Evroliga

Lorenzo Brown (L) and Hassan Martin during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 10 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Maccabi Playtika Tel Aviv at Aleksandar Nikolic Hall on November 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Makabiju se za duel sa ‘crveno-belima’ vraća jako bitan igrač!

Objavljeno: 08.02.23 u 20:22

Izuzetno bitan igrač za ‘Ponos Izraela’!

Košarkaši Crvene zvezde se u narednom kolu Evrolige sastaju sa ekipom Makabija u Tel Avivu. Iako je prvobitno bilo najavljeno da Oded Kataš neće moći da računa na najboljeg u timu, Lorenca Brauna, sada je došlo do malog preokreta.

Prema poslednjim informacijama Lorenco Braun će biti spreman za duel sa Crvenom zvezdom. On neće biti u potpunosti oporavljen, ali se očekuje da zaigra na tom susretu.

‘Nadam se da ćemo imati Brauna na raspolaganju i da će igrati. Videćemo šta možemo da dobijemo od njega ali sigurno nije na 100 odsto svojih mogućnosti.’ – rekao je Kataš.

Duel Makabija i Crvene zvezde je na programu sutra od 20:05.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter