1
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic Mathias Lessort (C) and Vladimir Brodziansky (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

„GROBARI“ OSVAJAJU ITALIJU: Partizan će imati veliku podršku protiv Virtusa i Olimpije!

Objavljeno: 08.02.23 u 16:53

Sa navijačima će biti mnogo lakše

Košarkaše Partizana početkom marta očekuje duplo kolo Evrolige u Italiji, gde će odmeriti snage protiv ekipa Virtusa u Bolonji i Olmpije u Milanu.

Iako se te utakmice igraju tek za mesec dana uprava crno-belih je opet pokrenula akciju za navijače koji bi čarter letom mogli da idu na gostovanja.

VESTI O PARTIZANU:

Sjajna vest za igrače Željka Obradovića jeste ta da je čitav čarter let rasprodat za svega dva dana, što znači da će Partizan imati ogromnu podršku u Italiji.

Polazak na put je planiran 6. marta u jutarnjim časovima, dok se ekspedicija vraća u Beograd odmah nakon utakmice Olimpija MilanoPartizan. Iz Bolonje se za Milano kreće 8. marta.

67
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter