2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA U NIŠU: Pavlović je novi fudbaler Radničkog! (FOTO)

Objavljeno: 08.02.23 u 14:16

Bivši igrač Partizana stigao na ‘Čair’!

Pred smiraj zimskog prelaznog roka Radnički je uspeo da obezbedi veliko pojačanje. Dres niškog tima obući će Lazar Pavlović. Lazar je  talentovani ofanzivni vezni igrač – „plejmejker“, reprezentativac Srbije. Dres sa državnim grbom nosio je u svim mlađim kategorijama, a aktuelni je mladi reprezentativac naše države za igrače do 21 godine.

U Nišu su izuzetno zadovljni novim pojačanjem, pa biranim rečima govore o vezisti.

-Kako se radi o igraču rođenom 2001. godine, Radnički će u konkurenciji za sastav imati još jednog bonus igrača. Pavlović je ponikao u Partizanu, gde je najpre nastupao u mlađim selekcijama. Za prvi tim crno-belih debitovao je još u sezoni 2018/19 i zabeležio 64 nastupa u takmičarskim mečevima. Prošlog leta je usledio transfer u kiparski AEL Limasol. Krase ga izuzetan pregled igre i kreativnost, precizna dodavanja i asistencije, ali i odlična završnica. Jedan je od retkih mladih igrača koji imaju inicijativu u igri i svojim potezima može da rešava utakmice.

Ovaj igrač je u proteklom periodu bio na radaru našeg sportskog sektora, a klub je reagovao čim se ukazala prilika da se angažuje. Očekuje se da se sve formalnosti oko registracije Pavlovića završe u toku dana, te da će on biti na raspolaganju šefu stručnog štaba za naredne mečeve – navodi se na zvaničnom Instagram nalogu FK Radnički Niš.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

4
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter