1
Domaći fudbal

from left Marko Gobeljic Strahinja Erakovic Guelor Kanga Ibrahim Mustapha goalkeeper Milan Borjan Califa Coulibaly Nemanja Milunovic Kings Kangwa Aleksandar Katai Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA PRODALA KRILNOG NAPADAČA: Fina cifra stiže u Ljutice Bogdana!

Objavljeno: 07.02.23 u 11:27

Dobijao je dosta prilika, ali se nije dovoljno pokazao!

Krilni napadač Crvene zvezde, Ibrahim Mustafa menja klub. On će uskoro biti predstavljen kao novi fudbaler austrijskog LASK-a.

Prema prvim informacijama, klub iz Ljutice Bogdana će na ime obeštećenja inkasirati 500.000 evra, plus 15% od narednog transfera Mustafe, a uključeni su i određeni bonusi, u zavisnosti od njegovog učinka u LASK-u.

Ibrahim je ove sezone u Superligi odigrao 12 utakmica, upisavši dve asistencije, a priliku je dobio i u grupnoj fazi Lige Evrope.

5
4

1 Komentara

  1. Mustafa pod obavezno mora da ofarba kosu u plavo, sa tim imidžom je žario i palio na fudbalskim njivama po SLS (ženski svet)! Očekujem da će biti barem isti kao što je bio u SLS, kada nije imao pojma o fudbalu! Kakve sve prevare od fudbalera u pokušaju iz Afrike igraju u mojoj Zvezdi! A, zbog ovog Mustafe kojeg su brutalno forsirali (ali bez uspeha), šansu nije dobijao Motika, a Lučić je poslat na pozajmicu! Kakve barabe vode moju Zvezdu, to je strašno! Što se tiče obeštećenja, laž je da je Mustafa prodat za 500 hiljada, dobro je ako su uhvatili i 100 hiljada, jer čovek se nije dokazao ničim osim nekvalitetom u Zvezdi. U pitanju su čaršijske priče! Spinovi doktora iz spin ordinacije na Marakani!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter