0
Košarka

FOTO: Dallas Mavericks @dallasmavs/ Twitter

TRENER MAVERIKSA PORUČUJE: ‘Dalas sa Irvingom napada titulu!’

Objavljeno: 07.02.23 u 12:20

Tandem Luka – Kajri je sposoban za velika dela!

Ekipa Dalas Maveriksa dobila je ogromno pojačanje u nameri da napravi iskorak u elitnom košarkaškom takmičenju. Kajri Irving je prethodne nedelje zatražio trejd jer se nije dogovorio sa funkcionerima Bruklin Netsa oko dalje saradnje, a Maveriksi su iskoristili priliku i sklopili dogovor sa američkim reprezentativcem.

U paketu sa Kajrijem stigao je i Markif Moris, dok su se u redove Bruklina preselili Dorijan Fini-Smit i Spenser Dinvidi. Netsi su dobili i nekoliko pikova prve i druge runde na draftovima 2027. i 2029. godine.

O Irvingu je sa oduševljenjem govorio šef stručnog štaba Dalasa, Džejson Kid.

-Smatramo da će nas Irvingov talenat i njegove sposobnosti učiniti boljim. Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu. Pobeđivao je kada je igrao za druge timove – kazao je Kid i dodao:

-Lako je gledati na sve priče o negativnom, ali hajde da pogledamo pozitivno od onoga što je uradio na terenu i van njega. Mi pristupamo na taj način. Kajri se bavi košarkom. Želi da pobeđuje i želi da ga treniraju, ovo je velika prilika za mene da imam nekog takvog da pomogne  – poručio je trener Maveriksa.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter