0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot/YouTube

TRENER BORCA PORUČIO: „Ovo što se dešavalo je velika sramota koju nismo zaslužili!“ (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.23 u 20:45

Zaista čudne odluke čelnika lige.

Košarkaši Borca Mozzart poraženi su u dramatičnom meču od Cibone – 84:83, u 18. kolu AdmiralBet ABA lige.

Međutim, ovo je herojski rezultat s obzirom da su Čačani u ovaj meč ušli sa sedam igrača u tim, od čega čak četiri juniora.

Borac je odigrao hrabro i umalo napravio senzaciju, a trener Dejan Mijatović bio je zadovoljan.

Ne bih mnogo analizirao utkamicu. Hvala publici u Čačku koja je došla da nas podrži. Pokazali su da su tradicionalna publika i da je Borac veliki interes i veliki klub. Čestitam momcima koji su izašli na teren, bez jednog treninga, bez imalo respekta i ostavili srce na parketu. – započeo je on.

Međutim, jasno je pokazao nezadovoljstvo povodom odluke rukovodstva regionalnog takmičenja da ne odloži ovu utakmicu iako je Borac dostavio dokumentaciju u kojoj se jasno vidi da veliki broj igrača ima virus.

Nadam se, za svo ovo maltretiranje koje smo prosli, ova dva, tri dana, da će klub zauzeti stav i da ćemo isterati ove stvari na čistac. Ovo što se dešavalo je velika sramota i Borac nije ovo zaslužio. Ne želim da ova utakmica koju su momci odigrali fenomenalno, baci u zasenak sve ono što se dešavalo okolo. – zaključio je Mijatović.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter