0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKAD EMOTIVNIJI LUTOVAC: ‘Dovoljno je onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi koji volimo Partizan budemo oko njega!’

Objavljeno: 07.02.23 u 12:53

Krilni napadač Partizana Aleksandar Lutovac nastaviće karijeru u Austriji.

Srpski vicešampion je postigao dogovor sa austrijskim bundesligašem Ridom, a crno-beli će inkasirati i određenu sumu novca kao obeštećenje za Lutovca.

U toku aktuelne sezone Aleksandar je zabeležio 17 nastupa za tim iz Humske, jednom se upisao u strelce, dok je u dva navrata bio u ulozi asistenta.

Fudbaler se na dirljiv način oprostio od voljenog kluba.

-Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv – još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku.

Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu i u centru, od portira do Keva, koji su brinuli o nama. Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala – ni kada su nas otpisivali! Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb! Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz.

Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi – koji volimo Partizan, budemo oko njega! Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama!

Vaš,
Saša Lutovac – navodi se u poruci kojom se fudbaler oprostio od crno-belih.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter