0
Evropske lige

FOTO: Fulham Football Club @FulhamFC/ Twitter

LUKIĆEVI PRVI DANI U LONDONU: Jedan Srbin je već ispisao istoriju Fulama, sada je red da mu se sunarodnik pridruži! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.23 u 14:35

Vezista čeka na debi u Premijer ligi!

Poslednjeg dana januarskog prelaznog roka, kada su u pitanju italijanska Serija A i engleska Premijer liga, Saša Lukić je pojačao redove Fulama.

U slavnu londosnku ekipu reprezentativac Srbije stigao je kao istaknuti član i nekadašnji kapiten Torina. Ostavio je Lukić dubok trag u dresu popularnih Bikova, a došlo je vreme da se oproba u najkvalitetnijem nacionalnom prvenstvu na planeti.

Sašase pridružio velikom prijatelju i saigraču iz nacionalnog tima, Aleksandru Mitroviću, koji je već sada zlatnim slovima upisan u istoriju kluba iz prestonice Engleske.

Nestrpljivo Lukić čeka na debi u dresu novog kluba, a zaposleni na Krejven Kotidžu objavili su kratak video snimak u kojem su prikazani prvi Sašini dani u sastavu Fulama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter