0
ATP

Nikola Cacic and Filip Krajinovic of Serbia celebrate after winning match against Herman Hoeyeraal and Viktor Durasovic of Norway at the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 04, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRAJINOVIĆ PREŽIVEO 3 MEČ LOPTE I SLAVIO: Pobedio je nekadašnjeg polufinalistu Australijan opena!

Objavljeno: 07.02.23 u 18:27

Bio je uporan.

Srpski teniser FIlip Krajinović, trijumfalno je započeo učešće na turniru u Monpeljeu, tako što je bio bolji od Aslana Karaceva sa 2:1 (3:6, 7:6, 6:2). Uspeo je Filip da spasi čak 3 meč lopte, od čega dve uzastopne i tako prođe u drugo kolo.

Susret je trajao više od 2 sata, a sve je počelo boljim igrama Karaceva. On je stigao do vođstva od 1:0 u setovima, a u tajbrejku drugog, vodio je sa 4:6 i tako imao 2 meč lopte.

Ipak, tada na scenu stupa Krajinović, koji izjednačava na 6:6, a potom čuva i novu brejk loptu na 6:7 za Karaceva. Usledila su nova dva poena srpskog tenisera i izjednačenje u setovima.

U trećem setu, Krajinović je poguran povratkom u meč, potpuno nadigrao Karaceva i na kraju zasluženo došao do pobede. Njegov naredni protivnik biće bolji iz meča Lorenco SonegoBendžamin Bonzi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter