0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

DA LI JE OVO NEKO OČEKIVAO: Federer dobija svoje mesto na Vimbldonu, videćemo šta će reći o Novaku!

Objavljeno: 07.02.23 u 12:36

Žele da ga angažuju i već su ga kontaktirali.

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer, mogao bi da se vrati na Vimbldon i to u jednoj posebnoj ulozi. Prema najavama biratnskih medija, BBC želi da angažuje Švajcarca kao analitičara i komentatora specijalno za ovaj turnir.

Federer je navodno već kontaktiran, a odgovorio je rečima, da bi trebali da mu daju „nešto posebno“. O tome je pričao i Aleks Koreča, stručni konsultant na Eurosportu, koji ističe da će Rodžer biti dobrodošao gde god da ode.

Mislim da Rodžer može da radi šta želi, biće dobrodošao gde god da ode. Zna tenis, voli tenis, poštuju ga, otmen je i definitivno bi bilo sjajno da ga vidimo ponovo u tenisu. Lepo je kada su bivši igrači uključeni, imaju iskustva. Mnogo je lakše objasniti zašto se igrači osećaju na ovaj ili onaj način.

NAJNOVIJE VESTI:

Pored toga, Koreča je zaključio da Federer zaslužuje ozbiljan projekat, kao što je posebna emisija ili neki segment gde bi se posebno istakao.

Bilo bi zanimljivo Federera videti u ulozi komentatora, a posebno kako bi komentarisao svoje nekadašnje rivale Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter