0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRVENO-BELI SE SPREMAJU ZA PUT U TEL AVIV: „Biće mnogo kontakta, moraćemo da odgovorimo na taj način!“

Objavljeno: 07.02.23 u 16:30

Izuzetna teška utakmica ih očekuje!

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet u četvrtak od 20 časova i pet minuta gostuju ekipi Makabija iz Tel Aviva u okviru 24. kola Evrolige.

Pred ovaj meč pričao je trener crveno-belih, Duško Ivanović.

Izuzetno dobra ekipa, atletski vrlo jaka, igraju jako dobro u tranziciji. Naročito su agresivni kod kuće, posebno u prvoj četvrtini. Moraćemo da znamo tamo da igramo, na taj način. Biće mnogo kontakta i moraćemo da odgovorimo na to. – istakao je iskusni stručnjak.

Svestan je da će ulazak u meč biti veoma važan segment za uspeh u Tel Avivu.

– Puno ekipa kad igra u Tel Avivu u prvoj četvrtini imaju problem. Igraju na izuzetno agresivan način i ako nisi spreman za to, onda steknu veliku prednost. Videćemo, znamo šta nas čeka. – rekao je crnogorski trener.

Head coach Dusko Ivanovic KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zvezda će u Izrael putovati ojačanja, s obzirom da se timu priključio Hasan Martin. Sa druge strane, veliko je pitanje da li će ponajbolji igrač Makabija, Lorenco Braun, zaigrati u četvrtak.

Sigurno je da je jedan od glavnih igrača, ako ne bi igrao bilo bi malo lakše. Oni su sada pobedili Valensiju u gostima, tako da se može i bez njega. – zaključio je Ivanović.

Osim trenera Ivanovića, očekivanja od utakmice izneo je i centar Zvezde, koji se vraća na parket, Hasan Martin.

Hassan Martin Dusko Ivanovic Crvena Zvezda – Mornar, ABA liga Beograd, Srbija, 10.12.2022. Decembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mislim da će biti prilično teška utakmica na gostovanju, oni su fizički dobar i agresivan tim. Imaju veliki broj dobrih igrača, pogotovo će biti teško nama na visokim pozicijama. Mi treniramo jako i žedni smo pobede. Ja se osećam dobro, sto odsto sam spreman. – rekao je Martin.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter