1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BORJAN ZAMENIO PROFESIJU: Golman Crvene zvezde postaje glumac, a evo sa kojom legendom će deliti kadar! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.23 u 21:58

Velika čast za njega.

Milana Borjana odlično poznajemo sa terena. Svojim vrhunskim intervencijama neretko je spašavao Crvenu zvezdu i donosio joj grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope.

Ipak, golman crveno-belih će se sutra pojaviti u nešto drugačijem svetlu.

goalkeeper Milan Borjan
Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Naime, iskusni čuvar mreže, dobio je ulogu u novoj epizodi humorističke serije ‘Lako je Raletu’ koja se emituje na RTS 1.

Rale, kojeg u seriji glumi proslavljeni glumac Andrija Milošević, u razgovoru sa Borjanom će naučiti nove trikove vezane za posao sportskog novinara.

Milan Borjan pojaviće se u sutrašnjoj epizodi serije ‘Lako je Raletu’ koja je na programu od 20 časova. Definitivno će biti interesantno videti kako se jedan profesionalni sportista snalazi pred u ulozi glumca.

Osim golmana Crvene zvezde, u seriji se pojavljuje i supertalentovani štoper crveno-belih, Strahinja Eraković.

FOTO: Instagram/@erakovic_strahinja

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

4
1

1 Komentara

  1. Guranje u prvi plan svega sto je u vezi sa CZ postaje degutantno….Vujadin Savic i zena mu su dzet set. Otac mu Dusan u spotu…Sneza Borjan u spotu… Raznjatovici u spotovima i na TV BLIC, Terzicevi Kostadin i Masa dzet set, Slavnicev sin krimos u Rialiti junak dize lovu ludim Srbima.. Mrkelina porodica dzet set,…. Mucno mi je da vise nabrajam…I sve ovo uz pomoc SILJKA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter