0
Evroliga

Danilo Andjusic at ABA league match between kk Mega Mis and kk Partizan played at Belgrade, 05.02.2023. at Ranko Zeravica hall (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

ANĐUŠIĆ SHVATA VAŽNOST MEČA SA BAJERNOM: „Verujem da možemo – čuo sam da ćemo možda imati domaći teren!“

Objavljeno: 07.02.23 u 20:58

Novi izazov za crno-bele.

Košarkaši Partizana, gostovaće Bajernu u Minhenu u okviru 24. kola Evrolige, a taj susret na programu je u četvrtak od 20.30. Žele crno-beli da nastave seriju dobrih rezultata i u Nemačkoj, a to potvrđuje i Danilo Anđušić, koji u razgovoru za Sport klub ističe da je u ovom periodu svaki meč važan.

– Svaka je važna, u ovom periodu, svaka utakmica je najvažnija utakmica sezone. Bajern se u odnosu na prvu utakmicu pojačao sa 2 nova igrača. Neće biti ni malo lako, jer znamo da igraju dobru košarku. Verujem da možemo do pobede, kao što smo pokazali mnogo puta ove sezone. nije bitno da li igramo u gostima ili kod kuće, bitno je da pokažemo našu pravu igru.

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and LDLC Asvel Villeurbanne on January 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Mnogo je lakše kada se pobeđuje, što Anđušić oseća, ali apostrofira da je tim izneo i teške trenutke.

– Mnogo je lakše kad se pobeđuje i nekako atmosfera u timu i pozitiva koja vlada je mnogo izraženiaj nego kada se gubi. Međutim, tim se pokazuje u tim najtežim trenucima, kao što smo mi imali i izgurali smo, izneli taj period koji nije nimalo lak. I ja sam stalno pričao, da mi svi unutar tima, od trenera, igrača verujemo u ovaj tim i to se pokazalo i verujem da je to plod naše igre u ovom trenutku.

NAJNOVIJE VESTI:

Na samom kraju, košarkaš Partizana ističe da je čuo kako će veliki broj navijača podržavati crno-bele i u Minhenu.

– Čuo sam da ćemo možda imati domaći teren u Minhenu, što je naravno nama, kao igračima, jako drago da vidimo da u svakoj sali gde igramo, pojavi se ozbiljna broj naših navijača i to govori samo koliko vole klub i koliko su uz nas. Arena je bila prepuna i kada nismo imali najbolje rezulatate i to je ono što nam daje vetar u leđa.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter