2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALBERT NAĐ: ‘Dao bih život za Partizan! Hteo sam da izbacim Strajnića iz aviona zbog prognoze pred Njukasl!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.23 u 13:50

‘Rekao sam mu da će platiti piće za ceo avion ako pobedimo!’

Gost Partizanovog podkasta bio je pomoćni trener crno-belih i nekadašnji proslavljeni fudbaler Albert Nađ. Na početku razgovora Nađ je otkrio kako je izgledalo njegovo upoznavanje sa Gordanom Petrićem davne 1991. godine.

-Prvi put sam sreo Gordana kada sam priljučen iz omladinaca sa šesnaest godina u prvi tim Partizana pod komandom Ivice Osima. Kada vratim vreme, i tada mi je Gordan izgledao još opasnije i ozbiljnije,jer je bio mnogo viši i krupniji od mene. Međutim, igrali smo dve godine zajedno , tako da smo se i bolje upoznali. Za njega mogu reći da je oduvek bio staložen po karakteru, dok je moj energični temperament već svima poznat.

Nađ je istakao koliko je trening važan u njegovoj fudbalskoj filozofiji.

-Sam trening mora da bude na jednom visokom nivou, jer kako treniraš tako ćeš i igrati utakmicu posle. Ako želiš da igraš agresivno onda moraš i na treningu da budeš agresivan. Ako želiš da imaš jake duele, onda i na tom istom treningu moraš da imaš pođednako jake duele. To je filozofija koju sam prihvatio od starijih kolega i trenera koji su me trenirali!

Shodno obavezama koje očekuju Partizan, Albert Nađ je izneo i svoja očekivanja pred evropske duele, ali i večiti derbi koji je na programu početkom marta.

U sklopu svoje biografije, takođe je govorio i o vanvremenskim temama kao što je ulazak crno-belih u Ligu Šampiona u koji mnogi tada nisu verovali. Prisetio se i kako je reagovao kada mu je popularni komentator Predrag Strajnić rekao da ne očekuje da će crno-beli napraviti podvig u Engleskoj i izbaciti favorizovani Njukasl.

-Nikada ne mogu da sumnjam u Partizan, jer ga volim, život bih dao za Partizan-podvlači Nađ i dodaje:

-Mene je ta sumnja jako pogodila i da sam mogao da otvorim prozor u avionu u tom trenutku mislim da bih ga izbacio sa 10000m dok smo leteli-u šali nastavlja i kaže:

-I tada sam mu rekao, ako pobedimo, plaćaš piće celom avionu, a ako izgubimo ja plaćam večeru za ceo avion!

Ceo intervju možete pogledati na Partizanovom Jutjub kanalu.

 

5
1

2 Komentara

  1. Ti Kralj Vazura Vucelic mars iz Partizana ,a onom Curetu (Curcis Sasa)zabraniti ulazak na stadion .
    Vi ste pokazali ko ste sta ste i sta radite zaboravio sam i Bjekovica Tumbakovica i Cirica smecari vi ne volite Partizan vi volite pare muka mi je da vas gledam i da citam Vasu kvazi ljubav prema Partizanu.

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter