0
Fudbal

FOTO: twitter/YMSkulubu

SUPRUGA JE PRONAĐENA, ALI ZA NJEGA NIJE BILO SPASA: Turskog golmana dugo tražili, na kraju stigle tragične vesti!

Objavljeno: 06.02.23 u 14:06

Velika katastrofa u Turskoj.

Golman turskog fudbalskog kluba Malatija Ahmet Ejup, nakon stravičnog zemljotresa u toj državi, našao se pod ruševinama. Turski mediji preneli su da spasilačke ekipe dugo tragaju za njim, ali je nažalost brzo stigla najgora moguća vest.

Posle višečasovnog pretraživanja ruševina, Ahmet je pronađen mrtav, što su potvrdili pojedini turski mediji.

– Ahmet Ejup je nažalost pronađen pod ruševinama zemljotresa u Turskoj. Njegovoj porodici, najmilijima i svima koji su pogođeni ovom strašnom tragedijom izražavamo saučešće.

Mediji su preneli da je njegova 28-godišnja supruga uspešno izvučena.

Povodom situacije u Turskoj, oglasio se i nekadašnji kapiten partizana Lazar Marković, koji je istakao da je čitava država stala nakon nesreće.

Vidite i sami šta se dešava, mediji, internet su prepuni užasnih slika iz Turske, vesti sustižu jedna drugu. Sam Bog nas je spasao, ne znam šta bih drugo rekao, jer mi je izuzetno žao kada čitam i gledam sve to iz Gazijantepa i ostalih gradova. Ne znamo još ništa ni u vezi sa daljim koracima, jer je cela Turska bukvalno “stala” zbog nesreće, čekamo i mi da nas obaveste šta i kako dalje

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter