0
Fudbal

Foto: Printscreen/Twitter

PRIČA OD KOJE ZASTAJE DAH: Golman Adane otkrio kako je pas spasao njegovu suprugu od katastrofe!

Objavljeno: 06.02.23 u 22:20

U moru tužnih i tragičnih priča dogodila se jedna sa srećnim epilogom.

Cela planeta tuguje i saoseća sa Turskom, zbog neverovatne tragedije koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima. Dva zemljotresa jačine 7,8 stepeni po rihterovoj skali pogodila su Turski i delove Sirije, a izgubljeno je nekoliko hiljada života.

Među žrtvama i povređenima je veliki broj poznatih ličnosti, najviše sportista.

U Istanbulu se zatekao golman Adana Demispora, Goran Karačić, koji je u razgovoru za ‘Dnevni avaz’ otkrio jezivu priču.

– Juče smo doputovali u Istanbul, gde je danas trebalo da igramo ss Umranijesporom. Međutim, sportski direktor nam je upravo javio da je sve otkazano. Ma kome je sada do fudbala, bitnije je spašavati živote – rekao je golman i nastavio:

– Svi smo još u šoku. Supruga mi je ostala u Adani. A prve informacije odatle su katastrofalne. I u mom stanu su napukli zidovi, ne znam… Čekamo privatni let za povratak u Adanu.

Karačić je potom otkrio kako je pas spasao njegovu suprugu od velike nesreće.

– Sreća da je naš pas počeo da zavija minut pre, tako da ju je probudio. Kada je, kako kaže, zemljotres već dobio na snazi, pokupila je naše dokumente i izašla na ulicu. Trenutno u Adani vlada haos, kao i u celoj južnoj Turskoj. Kako sam saznao i video, Adana je polurazrušena, ali možda je i najbolje prošla u toj kompletnoj regiji koju je pogodio zemljotres.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter