4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTAC ZVEZDINOG ASA POTVRDIO: Barselona želi ofanzivca crveno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 06.02.23 u 21:20

Ćavijev tim bi mogao postati jači za reprezentativca Srbije!

Odjeknula je kao bomba izjava generalnog direktore Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, da je Barselona zainteresovana za usluge Stefana Mitrovića.

FOTO: STARSPORT

– Stefan Mitrović je na spisku želja Barselone u letnjem prelaznom roku. Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega. U pitanju su cifre od kojih se zavrti u glavi. Nismo prihvatili jer je on u julu i avgustu prošle godine igrao za Radnički i Crvenu zvezdu, a po pravilima FIFA igrač u jednoj godini može da promeni tri kluba, ali da igra samo za dva. Nismo ga prodali samo zbog toga, jer ne bi mogao da nastupi za taj klub. Za Stefana imamo veliko interesovanje i odbili smo ponude od šest miliona evra – rekao je Terzić u izjavi za Republika.rs.

Mnogi fudbalski fanatici ‘na prvu loptu’ nisu mogli da poveruju da Katalonci žele mladog asa sa ‘Marakane‘, ali Stefanov otac se oglasio i potvrdio Terzićeve reči.

-Kao otac moram da kažem da je Barselona u kontaktu sa nama, kao i nekoliko drugih velikih kluboba – napisao je Ivan Mitrović na svom Tviter profilu.

U dresu srpskog šampiona Mitrović je zabeležio 26 nastupa sa učinkom od pet golova i tri asistencije. Prethodnog leta stigao je iz niškog Radničkog, a ubrzo je stekao status reprezentativca Srbije.

 

4
1

4 Komentara

  1. Imitira AV.Čim zavisti on prodaje ali ne daje ga djabe.Pa taj ne igra .A pa oni misle za EKONOMA.To je druga stvar.

    2
    0
    Odgovori
  2. Sledeća vest iz spin ordinacije na Marakani će biti da Bukarija prati Real Madrid, ali Real ga ne prati zbog nekvaliteta koji je pokazao, već su im potrebni snimci sa utakmice na kojima se vidi kriminalno izdanje i udarci na gol tog Bukarija, standardne rezerve iz Genta i Nanta. Realu su snimci potrebni kao neka pokazna vežba za svoje prvotimce kako ne bi smeli da igraju i šutiraju na gol, jer to može izazvati smeh I ogorčenost kod navijača Reala!

    3
    0
    Odgovori
  3. Ko vise veruje ovom Terzicu samo lupeta gluposti prodade Erakovica pa ce sad i Mitrovica prodaj bre ovog trenera sto pre upropasti nas

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter