0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Mijatovic Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

NOVI SKANDAL U ABA LIGI: Borcu zdravo samo 7 igrača, liga ne želi da odloži meč – sledi konferencija!

Objavljeno: 06.02.23 u 15:08

Održaće konferenciju od 16 časova.

Košarkaški klub Borac iz Čačka, podneo je zahtev AdmiralBet ABA ligi za odlaganje današnje utakmice sa ekipom Cibone, koja bi trebala da počne od 18 časova. Razlog za to je zdravstvene prirode, a ABA liga je odbila sve uz obrazloženje da medicinska dokumentacija „nije dobra“, zbog čega su se oglasili iz čačanskog kluba.

– Reč je o velikom skandalu. Borcu je zdravo samo sedam igrača. Ostali su bolesni, imamo validnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega smo na vreme zatražili odlaganje utakmice. Do odlaganja nije došlo i ja se pitam ko su ti ljudi koji odlučuju da naša medicinska dokumentacija nije dobra i da potpisi srpskih zdravstvenih radnika, lekara, nisu validni. Skandal je na pomolu – ističe prvi čovek Borca Predrag Pantović u razgovoru za Mozzart Sport.

Pantović otkriva da će klub blagovremeno obavestiti javnost o zdravstvenom stanju svojih igrača, kao i da je vanredna konferencija zazana za 16 časova.

Povodom zdravstvene situacije sa igračima našeg kluba, klub će blagovremeno obavestiti javnost o daljim koracima, a ako ne ranije, onda od 16.00 časova kada će biti zakazana vanredna press konferencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter