0
Fudbal

FOTO: Christian Atsu @ChristianAtsu20/ Twitter

NEVEROVATNO, VELEOBRT: Atsu još uvek nije pronađen, potraga se nastavlja!

Objavljeno: 06.02.23 u 23:32

Vesti koje pristižu menjaju se iz minuta u minut!

Velika zvezda Hatajspora i nekašnji fudbaler Čelsija i Njukasla, Kristijan Atsu, nestao je jutros u ruševinama nakon što je snažni zemljotres jačine 7,8 stepeni po rihterovoj skali pogodio Hataj.

Iz njegovog kluba tvrdili su da mu je kuća ruinirana, te da su izgubili svaki kontakt sa njim. Čelnici Hataja su potvrdili da se i njihov sportski direktor, Taner Savut, nalazi pod ruševinama.

Pre samo sat vremena pojavila se informacija, koju su od lokalnih medija preuzele kolege iz Portugala, da je Atsu pronađen i hospitalizovan sa povredama noge i otežanim disanjem.

Nažalost, ubrzo se za turski DHA oglasio menadžer Hataje, Mustafa Ozata sa novim vestima. 

– Kristijan Atsu i naš sportski direktor Taner Savut su, nažalost, i dalje pod ruševinama. Portugalski mediji su preneli vesti o Kristijanu Atsuu, ali ne možemo da dopremo do njega. Ne možemo da dođemo ni do koga. Ne možemo da dođemo do te oblasti. To je najteže mesto do kog treba doći. Ako se probijemo, svet će biti naš svakako. Čekamo pomoć. Svima je potrebna pomoć u zoni zemljotresa, ali velika je potreba da se pomogne Hataju. Nema mesta gde je ćebad dopremljena, nema mesta gde je supa dopremljena, ništa. Koliko je vremena prošlo od kako se dogodio zemljotres? – zaključio je Mustafa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter