0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

NAPREDAK SE IZVINJAVA ZBOG RASISTIČKIH POVIKA: „Zabranićemo im ulazak na stadion!“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.23 u 12:14

Veliki skandal na meču sa Partizanom.

Fudbaleri Napretka poraženi su od Partizana u 20. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije sa 0:1, a pored izuzetno loših uslova za igru, ovaj susret je obeležio i jedan skandal. Naime, u centru pažnje su se našli navijači Napretka koji su oponašali majmuske krike i vređali strance u Partizanu.

Sve to ponavljalo se tokom čitavog prvog poluvremena. Zbog svega toga, oglasili su se iz kluba, uputivši izvinjenje i uz napomenu da će krivci biti pronađeni i da će im trajno biti zabranjen ulazak na stadion.

Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje rasističke uvrede upućene fudbalerima. Ograđujemo se od sramnog ponašanja nekolicine nazovi navijača i učinićemo sve da ih identifikujemo i trajno im zabranimo ulaz na stadion. Nažalost, ovakvi izolovani incidenti se dešavaju na svim svetskim stadionima, a mi ćemo kao klub pod hitno preduzeti sve mere da ovu pojavu sasečemo u korenu.

Podsećamo, ovo je drugi put da se rasistički skandal događa na susretu mladih reprezentacija Engleske i Srbije pre oko 10 godina, kada je FSS bio oštro kažnjen. Sada se očekuje i da će FSS kazniti klub.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter