3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

LAZETIĆ GRMI ZBOG SUĐENJA U NOVOM PAZARU: „Neka pogleda neko kako se ovde sviraju penali!“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.23 u 12:58

Bio je besan zbog svega.

Fudbaleri Novog Pazara savladali su ekipu TSC-a u 20. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije i to rezultatom 2:1. Pogotke za domaće postigli su Nikčević i Stanojlović, dok je za goste strelac bio Jovanović.

Nakon samog susreta, medijima se obratio trener TSC-a Žarko Lazetić, koji je bio izrazito nezadovoljan suđenjem. On je istakao da nema ništa od toga što se konstatuje da je njegov tim oštećen, već da sve to baca senku na uslove i šanse.

Mogu tri dana da pričam o utakmici, ali nemam ja ništa od toga što su sudijske konstatovale da nas je VAR oštetio protiv Partizana i nije svirao penal na 1:0. Isto tako neću imati ništa od toga što se danas poništi VAR odluka, gde čovek izađe povređen, otekao mu zglob od toga što je ovaj ‘zakačio loptu’ i tako dalje. Kažnjavali su me već jer pričam i ne znam da li bi trebalo da spustim glavu u zemlju i da kažem da je sve OK. Mislim da je to pokvarilo ovu utakmicu, generalno. Bilo je puno situacija koje su bile takve… Da ih ne komentarišem ja, ima stručnjaka. To je bacilo senku na uslove, šanse i ostalo.

Potom je podvukao da će njegov tim zasigurno analizirati svoju igru, ali da je utisak kako nije bilo ravnopravnih uslova.

Naravno da ćemo analizirati našu igru, ali utisak koji je ostao meni je da nismo imali ravnopravne uslove. Neka pogleda neko ko se bavi kako su ovde svirani penali Vojvodini i tako dalje. Svi pričamo o trećem mestu, borićemo se, ima još puno utakmica, ništa epohalno se nije desilo, ali ako bude išlo u ovom smeru, sigurno neće biti dobro ni fudbalu u celini, ni nama kao klubu – zaključio je Lazetić.

2
4

3 Komentara

  1. Ovaj umisljeni „strucnjak“ posle svakog poraza trazi krivca u drugima i sramotno blati protivnike od kojih je izgubio, bruka i sramota pa neka je i od Lazetica !

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter