0
Fudbal

Marko Jevtovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

JEVTOVIĆ PODELIO DETALJE HORORA IZ TURSKE: „Stalno dobijamo informacije o poginulim igračima“

Objavljeno: 06.02.23 u 16:11

Bivši veznjak Partizana je užasnut

Kompletan jug Turske i Siriju u poslednjih par sati je pogodila serija razornih zemljotresa koja je odnela minimum 1500 života, a broj se nažalost uvećava.

U razgovoru za „Telegraf“ govorio je bivši vezni fudbaler Partizana, Marko Jevtović, koji nastupa za Antaliju baš kao i Lazar Marković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Mi smo srećom tu, došli smo kad je bila utakmica i naši su došli. Imali smo slobodno dva dana posle utakmice i sreća u nesreći je da smo svi ovde. Ostalo je dosta igrača, neki su otišli u Istanbul, neki su se vratili tamo. Ti koji su se vratili tamo su dobro svi. Ali dobijamo informaciju da su neki iz Hataja koji su igrali meč sinoć pod ruševinama, isto se ne zna ni gde je sportski direktor Hataja.

Hataj je dosta siromašniji grad, pa je njih dosta više pogodilo. Čak i Malatija, koja je četiri sata od nas, i tamo je haos, isto su pod ruševinama, priča se i da je golman poginuo.

Jevtović ističe i da oni sada čekaju dalje informacije, trenutno su u Antaliji i čekaju šta će dalje da bude, pošto je liga trenutno zaustavljena usled serije zemljotresa.

Dobijam milijardu informacija i poruka, svi živi me zovu. Mi smo do petka slobodni, čekamo informacije šta će biti dalje, liga je zaustavljena i čekamo nove informacije – zaključio je Jevtović.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter