0
Fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

DEMANTOVANA VEST O SMRTI TURSKOG GOLMANA: „Timovi su se povukli zbog novog zemljotresa, nadamo se dobrim vestima!“

Objavljeno: 06.02.23 u 14:16

I dalje ima nade.

Turski golman koji brani za ekipu Malatije, Ahmet Ejup Turkaslan, nestao je pod ruševionama nakon stravičnih zemljotresa u toj državi. iako su pojedini turski mediji preneli da je on pronađen mrtav, predsednik kluba, čiji je Ahmet član, oglasio se i demantovao sve navode.

– Vest da je Ahmet Ejup Turkaslan umro nije istina. Još jedan zemljotres dogodio se dok su spasilačke akcije bile u toku. Stoga su se timovi povukli. Nadamo se da ćemo dobiti dobre vesti – rekao je Haci Ahmet Jaman.

Mediji su još ranije preneli da je njegova 28-godišnja supruga uspešno izvučena.

Povodom situacije u Turskoj, oglasio se i nekadašnji kapiten partizana Lazar Marković, koji je istakao da je čitava država stala nakon nesreće.

Vidite i sami šta se dešava, mediji, internet su prepuni užasnih slika iz Turske, vesti sustižu jedna drugu. Sam Bog nas je spasao, ne znam šta bih drugo rekao, jer mi je izuzetno žao kada čitam i gledam sve to iz Gazijantepa i ostalih gradova. Ne znamo još ništa ni u vezi sa daljim koracima, jer je cela Turska bukvalno “stala” zbog nesreće, čekamo i mi da nas obaveste šta i kako dalje.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter