0
Evroliga

head coach Nenad Canak EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČANAK VERUJE DA CRNO-BELI MOGU DO TOP 8 EL: „Mislim da je najbolje što Srbija ima u Partizanu!“

Objavljeno: 06.02.23 u 15:54

Uverio sam se da je atmosfera izvanredna.

Nekadašnji trener Partizana, a sada strateg Lijetkabelisa Nenad Čanak, gledao je uživo utakmicu u Kaunasu koju su odigrali Žalgiris i Partizan. Crno-beli su odneli bitnu pobedu, a Čanak je u razgovoru za Sportal, govorio o sastavu svog bivšeg kluba uz napomenu da misli kako je najbolje što Srbija ima upravo u Partizanu.

– Ako pogledamo spisak svih igrača rođenih 2000. godine i mlađe, mislim da Partizan ima najbolje. Petrušev je u Zvezdi, Marko Pecarski se budi polako, pitanje je kako će se dalje odvijati stvari u njegovoj karijeri. Od mlađih je tu Nikola Jović, koji je u NBA ligi, Đurišić koji je NBA prospekt, nema mladih igrača koji bi zadovoljili kriterijum igranja u Partizanu, ne vidim druge koji bi mogli da budu tu, a da već nisu. Smailagić, Trifunović, Koprivica… To je najbolje što Srbija ima u tom godištu – počeo je Čanak.

NAJNOVIJE VESTI:

Potom je istakao da je atmosfera prema njegovom viđenju izuzetna, kao i da je Partizan ozbiljan kandidat za TOP 8.

– Svaka utakmica u Partizanu se igra na pobedu, pogotovo kad je Željko trener. Prema onome što sam video sa strane, atmosfera je izuzetna. Kažem kako to izgleda sa strane, ja sam bio na treningu, ali poznajući taj ceo staf, ljude oko kluba koji pričaju da je amofsera izvanredna, nemam razloga da im ne verujem – rekao je Čanak i dodao:

– Mislim da je Partizan ozbiljan kandidat za TOP 8, a kad uđeš u TOP 8… možemo se videti ponovo u maju u Kaunasu.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter