0
AdmiralBet ABA Liga

Sava Lesic (L) povreda injury Partizan v Borac Cacak-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 05.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČAČANI BESNI NA ABA LIGU: „Ne možemo ništa, samo da slušamo šta oni govore!“

Objavljeno: 06.02.23 u 17:51

Prvi čovek Borca je bio bez dlake na jeziku

Danas je u Čačku održana vanredna konferencija za medij od strane čelnika Borca povodom utakmice ABA lige sa Cibonom koja je odloženo za 24 časa pošto srpska ekipa nema dovolno zadravih igrača.

O svemu se javnosti obratio prvi čovek Borca, Predrag Pantović, koji je podelio svoje mišljenje o pomeranju mečeva u regionalnom takmičenju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Znate, nikada nije dobar argument kako neki mogu, a mi ne možemo. Jednostavno se jako osećam loše u svemu ovome. Treću godinu igramo ovu ligu, to smo osvojili na terenu. KK Borac je 23 godine bio član ABA 1 lige, koja se tada zvala Prva liga Jugoslavije. Po večnoj listi koja je objavljena mi smo deseti najuspešniji klub svih vremena bivše Jugoslavije – rekao je on pa nastavio:

Mi nismo ušli u vlasništvo ABA lige. Po propisima klubovi su vlasnici ABA lige, mi je tri godine igramo i još nismo ušli u vlasničke papire. To je jako ružno. Mi samim tim nismo u poziciji da učestvujemo u donošenju odluka ABA lige, možemo samo da isključimo mikrofon i da slušamo šta oni pričaju, ako nam dozvole, ako nam pošalju link kad imaju sastanak preko „Zuma“. Ne znam šta da vam kažem – istakao je on.

Osvrnuo se i na situaciju kada su u Zadru vređani Sava Lešić i Đorđe Gagić.

Nije prvi put. Neposredno pred ovu konferenciju smo dobili dopis o odluci drugostepenog organa na žalbu o Đorđu Gagiću ali ja hoću da pričam o tome posebno. Ne razumem način donođenja odluke, ne razumem odluku i ne razumem previđanje nekih ključnih stvari koje su se tamo desili. O tome ćemo napraviti posebnu konferenciju – završio je svoje obraćanje Pantović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter