0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: AdmiralBet

VEČITI NA NOVOM ISPITU U 18. KOLU ADMIRALBET ABA LIGE

Objavljeno: 05.02.23 u 12:50

Koja je vaša petorka kola?

Nedeljni program AdmiralBet ABA lige počinje duelom između Crvene zvezde i Igokee od 16.30 časova. Crveno-beli su ove nedelje u duplom kolu Evrolige upisali 2 poraza, prvo od Virtusa, a potom i od Armanija i sada se nalaze u seriji od 4 uzastopna poraza u elitnom takmičenju.

Ni u ekipi iz Laktaša ne cvetaju ruže, o čemu najbolje svedoči 11. pozicija na tabeli i skor 5-11. Pored toga, Igokea se nalazi i u seriji od 9 vezanih poraza u svim takmičenjima, odnosno 7 u regionalnom takmičenju.

Nešto kasnije, od 18.30 časova, Partizan gostuje Megi. Crno-beli su u ovoj nedelji ostvarili sjajan učinak u Evroligi, savladavši najpre Asvel na svom terenu, a potom i Žalgiris u gostima, pa je jasno da se ekipa Željka Obradovića nalazi u vrhunskoj formi. Pre svega treba istaći sjajne partije Lesora, Egzuma i Pantera, ali se sjajnom igrom u poslednjem periodu nametnuo i mladi Uroš Trifunović.

Mega je nešto lošije otvorila sezonu, ali utisak je da su se kockice složile, što potvrđuje serija od 4 uzastopna trijumfa u AdmiralBet ABA ligi. Redom su pali FMP, Igokea, Zadar i Cibona, i sada se Mega nalazi na 8. mestu na tabeli, koje vodi u plej-in, a najzaslužniji za dobre rezultate su Rudan, Kazalon i Đurišić.

Nedeljni program zatvaraju SC Derbi i Mornar u crnogorskom derbiju koji je zakazan za 20.30 časova. Studenti su u prošlom kolu bili bolji od MZT-a sa 103:85, uz 20 poena Džeksona. Pored njega istakli su se i Emir Hadžibegović sa 16 poena, dok je Slavković upisao 15, isto kao i Tasić koji je uz to imao i 11 skokova.

Sa druge strane, Mornar je prošlog vikenda očekivano izgubio od Partizana, što je 6. poraz u poslednjih 7 utakmica u regionalnom šampionatu i sada se nalazi na nezavidnom 12. mestu sa skorom 5-11.

I ovog vikenda, kako bi ugođaj bio potpun, AdmiralBet je spremio 20% freebeta od svakog tiketa odigranog na poene, skokove ili asistencije za 5 ili više ABA igrača. Sve dodatne informacija o ovoj promociji možete pronaći na ovom linku.

Pored toga, podsećamo Vas da je sada pravi trenutak da se registrujete na sajt AdmiralBet.rs ili na AdmiralBet Android ili iOS aplikaciji i preuzmete 2000 dinara bonusa dobrodošlice. Kompletnu sportsku ponudu možete pogledati OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter